Eleccions municipals i europees

Última revisió 10-05-2019 09:22
10/05/2019

Avui divendres,10 de maig, ha començat la campanya electoral per a les eleccions municipals i europees que tindran lloc el 26 de maig.

El dia de les eleccions, la votació s’iniciarà a les 9h i serà continua sense interrupció fins a les 20h.

Els col·legis electorals del nostre poble i els sectors de la població als quals correspon anar-hi a votar són els següents:

  • Pavelló de l’institut Lliçà (avinguda dels Països Catalans, 26-50; nucli urbà): Nucli urbà, barri Ballestà, barri Can Peret Manent, barri El Pla, barri La Cruïlla, barri Migdia, una part del barri La Serra, barri Santa Justa, Can Farell, Can Franquesa, Can Merlès, Can Xicota, El Pinar, Les Oliveres, Pineda Feu i Raval d’en Xicota.
  • Gimnàs de l’escola Rosa Oriol i Anguera (carrer de Marina, 6-26; Ca l’Artigues; però, l’entrada al gimnàs és pel carrer de Matarranya): part del barri La Serra, Ca l’Artigues, Ca l’Esteper, Can Costa i Pineda del Vallès.
  • Casal de la Gent Gran de Palaudàries (carretera de Palaudàries, 88; Palaudalba): Can Lledó, Can Roure, Can Rovira, Can Salgot, Mas Bo, Palaudalba i Palaudàries.

Lliçà d’Amunt té un cens d’11.902 electors i 24 meses electorals: 8 al pavelló de l’institut Lliçà, 7 al gimnàs de l’escola Rosa Oriol i 9 al Casal de la Gent Gran de Palaudàries.

El termini per sol·licitar el vot per correu és fins al 16 de maig.

Eleccions municipals i europees
Eleccions municipals i europees