Es posa en marxa un Curs d'operari/ària de logística, magatzem, carretons elevadors i grues articulades

Última revisió 20-02-2020 12:06
20/02/2020

Durant el mes de març, l’Ajuntament realitzarà un Curs d’operari/ària de logística, magatzem, carretons elevadors i grues articulades, en col·laboració amb l’associació Eines Per Tothom, la Cambra de Comerç, la Mancomunitat de la Vall del Tenes i l’empresa del municipi Gruas y Transportes Ripotrans SL.

L’objectiu del curs és facilitar la inserció laboral de les persones desocupades del municipi en un sector en constant creixement. S’oferirà prioritàriament a persones joves inscrites a Garantia Juvenil (18 a 29 anys que no estiguin formant-se ni treballant), i es farà una reserva de places per a qualsevol persona desocupada que no compleixi amb aquests requisits.

La formació anirà a càrrec de l’associació Eines Per Tothom, i constarà de 95 hores de competències professionals i transversals, en les que s’inclourà l’acreditació de conducció de carretons elevadors i la de grues articulades. Serà totalment subvencionada a través d’un cofinançament per part del Fons Social Europeu, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.

El curs es realitzarà del 9 de març al 3 d'abril, de 9 a 14 hores, a la Biblioteca Ca l'Oliveres. Les persones desocupades (de qualsevol edat) que no compleixin els requisits de Garantia Juvenil no hauran de fer la formació transversal, sinó que desenvoluparan només la part de conducció de carretons elevadors i la de grues articulades. La part pràctica es desenvoluparà a les instal·lacions de l’empresa col·laboradora Ripotrans SL.

Un cop finalitzada la formació s’oferirà la possibilitat de realitzar un conveni de pràctiques addicionals a altres empreses del territori.

Per fer la inscripció a la formació es pot contactar directament amb la regidoria de Promoció Econòmica:

  • Telèfon: 938415225
  • c/e: llam.promoeco@llicamunt.cat .