Lliçà d'Amunt participa en una nova edició del Cicle de Passejades "A cent cap els cent"

Última revisió 07-02-2019 14:53
07/02/2019

El passat dimarts, la regidoria d’esports va organitzar, un any més, la passejada “A cent cap els cent”, emmarcada dins del  Cicle de passejades per a gent gran programat per la Diputació, al que l’Ajuntament està adherit.

En aquesta edició van participar els municipis de Balsareny, Hospitalet i Sant Andreu de la Barca,  juntament amb la gent gran que realitza activitat física al Pavelló d’Esports o als Centres Cívics de Palaudàries i Ca l’Artigues, unes 240 persones en total.

El lloc de trobada va ser al voltant de l’Ermita de Sant Valerià, on es va fer la rebuda dels municipis participants. Tot seguit, acompanyats de l’Alcalde i del regidor d’Esports, es va iniciar a la passejada. El recorregut es va realitzar pels boscos de Palaudàries, uns vuit quilòmetres aproximadament. La passejada va estar controlada, en tot moment, per la Policia local i Protecció Civil.

Un cop finalitzat el recorregut, totes les persones participants es van dirigir cap el Pavelló d’Esports on van poder gaudir d’un dinar de germanor i ball.

Les properes passejades estan previstes pels dies 12 de març a Hospitalet i 2 d’abril a Sant Andreu de la Barca. De cara al mes de maig tindrà lloc una festa de cloenda multitudinària, a Santpedor, que reunirà els 55 municipis participants al programa.

La finalitat d’aquest programa és promoure el caminar com una forma molt saludable de fer esport i molt recomanable per aquest col·lectiu. A part, s’hi afegeix un factor social molt important i també el fet de conèixer indrets de la província de Barcelona.