Contra la violència masclista que no ens aturi el confinament

Última revisió 23-03-2020 17:17
23/03/2020

L'Ajuntament dona suport a la campanya de la Diputació de Barcelona creada amb la finalitat de protegir les víctimes de violència masclista durant el confinament.

Sota el lema "Contra la violència masclista que no ens aturi el confinament" la Diputació posa en mans de les administracions locals materials de difusió amb l'objectiu d'ajudar a les víctimes de violència masclista durant el confinament i també per sensibilitzar a la ciutadania en general, ja que en el context actual les violències masclistes són més responsabilitat col·lectiva que mai.

El confinament obligatori decretat per l’Estat d’Alarma, fruit de la pandèmia del COVID 19, suposa un factor de risc afegit per a les dones que pateixen violència per part de les seves parelles, ja que es veuen obligades a conviure amb el seu agressor. Un altre factor que agreuja la situació és la reconfiguració que pateixen els serveis d'atenció especialitzada, aquesta situació d'excepcionalitat provoca que no es puguin garantir les mateixes prestacions que en condicions normals. 

Davant d’aquesta situació, és molt important donar visibilitat a la campanya i fer difusió dels canals de contacte en cas de patir qualsevol tipus de violència masclista:

Cartell amb els telèfons de contacte
Cartell amb els telèfons de contacte

Documents adjunts