Actuacions per incentivar la mobilitat segura

Última revisió 03-04-2019 09:47
03/04/2019

A mitjan març, finalitzats els asfaltats dels carrers de l'Empordà i Ca l’Artigues, es va implementar una actuació de reducció de la velocitat a través del disseny de la calçada amb senyalització horitzontal de percepció. Aquesta nova actuació pretén aguditzar l’atenció del conductors per circular en aquest tram, amb això s’aconsegueix moderar la velocitat i, per tant,  augmentar la seguretat  amb un tractament no agressiu, que no causa molèsties de soroll al veïnat proper, ni alteracions brusques als vehicles que hi circulen.

Aquests criteris també s'estan aplicat en el pintat de la senyalització horitzontal i marques vials del barri de Ca l'Esteper, per potenciar una conducció més tranquil·la.

Conjuntament amb aquests treballs de senyalització viària, s'ha fet de sentit únic el carrer de Josep Maria Sert i el tram del carrer d'Antoni Gaudí comprès entre el carrer de Marià Fortuny i de Josep Maria Sert. L’objectiu és reduir el flux de vehicles per aquests carrers interns del barri i incentivar els conductors que travessen el barri a buscar altres recorreguts alternatius.

L’objectiu de totes aquestes actuacions és aconseguir una mobilitat més segura i respectuosa per a tots.

Actuació al carrer de l'Empordà
Actuació al carrer de l'Empordà