Es posa en marxa un nou servei en línia per a la preinscripció als casals d'Aventura't a l'Estiu 2019!

Última revisió 20-05-2019 11:25
17/05/2019

Des d’avui divendres, 17 de maig, fins al dimecres 22 de maig, les persones que ho desitgin podran fer la preinscripció dels Casal d’Esports, d’Estiu i Jove des de casa seva, a través d’una plataforma en línia.

Aquesta nova plataforma en línia permet a les persones usuàries fer la reserva de plaça pels casals d’una manera fàcil: en primer lloc, cal fer la comanda dels serveis necessaris i, posteriorment, emplenar totes les dades del full de sol·licitud. Per a cada nen/a s’ha de fer una preinscripció a la plataforma.

Un cop finalitzat el procés de preinscripció caldrà aportar la documentació necessària de manera presencial al Pavelló d’Esports o a l’Espai Jove El Galliner. Les persones que utilitzin aquesta nova eina tindran fins el divendres 24 de maig per aportar la documentació necessària i completar la inscripció.

A l’entorn web de la nova plataforma trobareu tota la informació sobre el procés,  la documentació necessària, i una secció de preguntes freqüents per resoldre dubtes. També es podran descarregar el full d’autorització i la fitxa mèdica, que s’hauran d’aportar en el moment de formalitzar la inscripció de forma presencial.

Casal d'Esports

El Casal d’Esports, que organitza la regidoria d’Esports, està adreçat a infants i joves que cursen des de P3 fins a 2n d’ESO. Tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol.

Aquest casal es basa en activitats esportives complementades amb activitats lúdiques. Si vols passar-t’ho molt bé aquest estiu, conèixer nous amics i fer moltes activitats (esports, jocs tradicionals, balls, activitats a l’aire lliure, inflables, circuits diversos,  treballs manuals, activitats en anglès, refrescar-te a la piscina, anar a la platja (1r i 2n d’ESO) i moltes coses més, entre les quals la tradicional acampada), apunta’t al Casal d’Esports.

Per al Casal d’Esports s’utilitzen les instal·lacions del Pavelló d’esports, el Camp de futbol, l’Escola Els Picots, l’INS Lliçà, la Piscina i altres instal·lacions municipals.

El Casal d’Esports començarà l’activitat a les 8.30h i l’acabarà a les 13h, però s’ofereix flexibilitat horària fins les 13.30h, de forma gratuïta, per aquells casos que fos necessari (caldrà avisar al personal del casal). Hi haurà servei d’acollida de les 7.30h a les 8.30h. Al migdia, de 13h a 15h, s’oferirà servei de menjador a l’Escola Els Picots, juntament amb els altres casals.

Els infants i joves inscrits al Casal d’Esports del matí també es podran apuntar al de tarda, de 15h a 16.30h; no és possible apuntar-se només a la tarda. El Casal d’Esports de tarda es realitzarà a l’Escola Els Picots, juntament amb el Casal d’Estiu.

La inscripció es pot fer per 2, 3, 4 o 5 setmanes. En el cas de dues setmanes, aquestes hauran de ser consecutives.

Totes les activitats estan adaptades a l’edat dels participants i a les instal·lacions que es disposen, i es compta amb un grup de monitors i monitores formats i especialitzats.


Casal d'Estiu

El Grup d’Esplai de Lliçà d’Amunt i la regidoria de Joventut organitzen el Casal d’Estiu, obert a nens i nenes que aquest curs 2018-2019 han cursat des de P3 fins a 6è de Primària. Tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol.

Joc, juego, game, permainan, Játék, Spiel, Speletjie, Hra, Taaloga, Mchezo, Oyun..encara que semblin paraules ben diferents, totes volen dir la manera més divertida d’aprendre: els jocs!

El Casal d’Estiu ofereix experiències vitals, d’enriquiment i creixement personal, d’adquisició d’autonomia i consciència democràtica.

L’objectiu d’aquest projecte és crear un entorn de descoberta, d’aventures, diversió i aproximació al món del lleure per educar en la vessant afectiva-social. Mitjançant el joc es volen transmetre tots aquests valors perquè aquesta pròxima generació faci del món un lloc millor.

Hi trobareu jornades plenes d’activitats variades per viure l’estiu d’una manera dinàmica i divertida, es faran un munt d’activitats i s’anirà cada dia a la piscina municipal a refrescar-se. La programació d’activitats està dissenyada pels monitors/es de cada grup,
ajustant-se a les necessitats de cada edat i seguint el projecte educatiu. És important adaptar les activitats perquè els infants construeixin coneixement de manera autònoma, juguin de manera cooperativa, creïn vincles amb els seus iguals i espremin al màxim les vivències de l’estiu.

Ets una persona amb ganes de descobrir? Has somiat mai en veure els camps d’arròs xinesos? Has volgut conèixer un esquimal o has volgut pujar damunt d’un elefant als camps de Tailàndia? Si algun cop t’has preguntat com seria viure una d’aquestes experiències... Prepara els mapes, la brúixola i la maleta perquè el Casal d’Estiu 2019 està a punt de començar! Apunta’t al magnífic viatge que farà la volta al món!

El Casal d’Estiu es durà a terme a l’Escola Els Picots. Es pot triar entre casal de matí i tarda, de 8:30h a 13h i de 15h a 16.30h, o casal de matí, de 8:30h a 13h.

L’horari de matí és fins les 13h, però s’ofereix flexibilitat horària fins les 13.30h, de forma gratuïta, per aquells casos que fos necessari (caldrà avisar al personal del casal).

El casal de tarda es farà conjuntament amb el Casal d’Esports.

La inscripció es pot fer per 2, 3, 4 o 5 setmanes. En el cas de dues setmanes, aquestes hauran de ser consecutives. També s’ofereix servei de menjador de 13h a 15h (a l’Escola Els Picots, juntament amb els atres casals) i d’acollida matinal de 7:30h a 8:30h.


Casal Jove

Aquest any se celebren 5 anys del Casal Jove. I, després dels èxits dels darrers anys, un any més, la regidoria de Joventut aposta per aquest casal ple d’activitats extraordinàries i adreçat als més grans. Una activitat pensada per aquells i aquelles joves que vulguin passar una temporada de vacances plena d’activitats, aventures i moments per recordar.

El Casal Jove és un espai de trobada per als i les joves que aquest curs 2018/2019 hagin cursat 1r d’ESO i fins els 17 anys.

Aquest casal té com a objectius que els i les joves trobin un lloc on relacionar-se i divertir-se amb els seus companys i companyes, on fer nous amics i on aprendre coses noves d’una manera lúdica i divertida per poder gaudir d’un bon estiu i no avorrir-se durant els matins a casa.

Algunes de les activitats que hi trobaran seran piscina diària, tallers creatius, tallers de cuina, esports, graffiti, inflables, jocs diversos, torneig de PS4 i dues sortides de tot el dia al Tibidabo i a la platja.

El Casal Jove tindrà lloc de l’1 al 26 de juliol, a l’Institut Hipàtia d’Alexandria, però s’utilitzaran altres espais municipals com l’Espai Jove El Galliner, la Piscina municipal i altres instal·lacions del municipi. L’horari serà de 9h a 13h. L’horari de matí de tots els casals és fins les 13h, però s’ofereix flexibilitat horària fins les 13.30h, de forma gratuïta, per aquells casos que fos necessari (caldrà avisar al personal del casal) i es podrà triar entre 2, 3 o 4 setmanes. En el cas de dues setmanes, aquestes hauran de ser consecutives.

També hi haurà servei de menjador, de 13h a 15h, al menjador de l’Escola Els Picots, juntament amb els altres casals.


Informació d'interès

Aventura't a l'estiu 2019!
Aventura't a l'estiu 2019!

Documents adjunts