Revetlla de Sant Joan popular

Última revisió 21-06-2019 13:37
21/06/2019

La nit del diumenge 23 de juny tornarà a haver-hi Revetlla de Sant Joan popular.

Després de molts anys, l’Ajuntament recupera la Revetlla de Sant Joan en col·laboració amb diferents entitats del municipi.

Aquesta revetlla popular tindrà lloc en dos espais i ambients diferents, per tal de donar cabuda a tothom qui en vulgui gaudir, joves i grans.

El primer espai serà el pati de l’IES Lliçà, on se celebrarà un sopar popular amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran de Lliçà d’Amunt. El menú consistirà en una amanida marinera, pollastre farcit i coca de Sant Joan, amb vi, aigua i cava. El preu serà de 12€. També es disposarà d’un menú infantil que consistirà en una amanida de pasta i pollastre, que tindrà un preu de 6€.

L'entitat Grup 24 Hores, que enguany celebren el seu 40è aniversari, seran els portadors de la Flama del Canigó i els encarregats de fer l'encesa de la foguera de Sant Joan. A les 19h, els representants del Grup 24 Hores, juntament amb el regidor de Cultura, i acompanyats d'una comitiva de motos, aniran a la Porxada de Granollers on encendran la torxa. A les 21.30h, arribarà a Lliçà d'Amunt la Flama del Canigó per encendre la gran foguera que hi haurà preparada i que acompanyarà la vetllada.

Després de sopar i fins a la matinada, hi haurà ball en directe amb l’Orquestra Mediterrània. Qui no vulgui venir a sopar podrà venir gratuïtament al ball, un cop finalitzat el sopar a les 23.30h; igualment, podrà assistir a l’encesa de la Foguera de Sant Joan.

El segon espai serà a la Piscina municipal, que es convertirà en una discoteca a l’aire lliure a partir de les 00h. L’accés serà gratuït per a tothom i hi trobarem dj’s amb música dels anys 80 i 90, i actual. Hi haurà servei de bar i qui vulgui es podrà banyar a la piscina fins a les 02h.

La compra de tiquets per assistir al sopar es podrà fer a partir del dilluns 3 de juny i fins el dilluns 17 de juny, a l’OAC de l’Ajuntament i al Casal de la Gent Gran del centre. És molt important que a l’hora de comprar els tiquets es facilitin els noms i cognoms de tots els assistents al sopar per poder organitzar de forma correcta la distribució de les taules. Les taules seran de 6 comensals. En cas de no omplir la taula s’haurà de compartir amb altres assistents. En el mateix moment de la compra s’haurà d’informar d’al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.

Per construir la Foguera de Sant Joan es demana la col·laboració de la ciutadania per tal que aporti fusta per cremar.

La nit del diumenge al dilluns es perllongarà el servei de transport urbà per fomentar la mobilitat en transport públic durant la revetlla. Aquest servei nocturn tindrà una freqüència de pas d'1 hora:

  • Línia A21 - de les 22 fins a les 3h
  • Línia A3 - de les 22.31 fins a les 2.31h
  • Línia A40 - de les 22.41 fins a les 2.41h