LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Es millora la línia de transport del mes d'agost

13 de juliol de 2015


Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) reorganitza la línia LAA que dóna servei el mes d'agost, amb la voluntat de donar un millor servei als usuaris i fer més eficients el recursos esmerçats en el servei.

 

Els any 2013 i 2014 es va fer un servei de circumval·lació molt extens, que limitava el nombre d'expedicions a 5, motivat per la llarga durada de cada una d'elles, una hora i mitja. El fet de programar un servei amb poca cadència i recorreguts tan llargs, va propiciar la caiguda del nombre d'usuaris que el feien servir i les queixes dels que no tenien alternativa i es veien obligats a passar molta estona dins l'autobús, assolint una pèrdua de més del 23% del passatge respecte al 2011.

 

Per aquest motiu, s'ha tornat a un servei amb expedicions cada hora i amb una durada per expedició per sota del 60 minuts, evitant així que els títols de transport caduquin mentre es fa el desplaçament, ja que tenen una durada de 75 minuts i les expedicions dels anys 2013 i 2014 duraven 90 minuts, amb el que es perdia la possibilitat de transbordar per anar a altres indrets.

 

A la vegada el reajustament del servei han permès que la LAA arribi fins a la plaça de la Constitució a Granollers, fent més atractiva l'oferta per a les persones usuàries.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Línia LAA

    Línia LAA

  • Horaris LAA

    Horaris LAA

  • Logo TLA

    Logo TLA

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75