LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Veredicte del Lliçanenc de l’Any 2017

21 d'abril de 2017


El resultat de les votacions populars i el nom del Lliçanenc de l’Any 2017 es donarà a conèixer en un acte públic el divendres 21 d’abril, a les 19h, a la sala d’actes de la Biblioteca Ca l’Oliveres, que es podrà seguir en directe a través de la pàgina de Facebook municipal.

 

La Comissió del Lliçanenc de l’Any 2017, formada per un representant de Càritas Parroquial (Lliçanenc de l’Any 2016) i cinc representants més de diferents àmbits del municipi i de l’Ajuntament, donarà a conèixer, el divendres 21 d’abril a les 19h a la sala d’actes de la Biblioteca Ca l’Oliveres, el resultat de les votacions populars per escollir el Lliçanenc de l’Any 2017 que han tingut lloc durant el mes de març. La Comissió anomenarà els atributs de la persona física o jurídica guanyadora i l’Ajuntament li farà lliurament d’una
distinció acreditativa.


Recordem que els tres candidats finalistes a Lliçanenc de l’Any 2017, proposats per la Comissió, i que s’han sotmès a votació popular són Vicenç Relats (periodista i editor), Maria Soley (doctora i professora de biologia) i Màrius Gómez (fotògraf i dissenyador gràfic).


Com l’any passat, la persona guardonada amb aquest reconeixement honorífic serà l’encarregada de dur a terme el Pregó de la Festa Major i ocuparà un lloc preferent en diferents actes organitzats pel Consistori local durant l’any en curs.


Amb el reconeixement honorífic del Lliçanenc de l’Any, l’Ajuntament distingeix anualment aquelles persones físiques o jurídiques que, per la seva trajectòria, honorin la població.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Lliçanenc de l'Any 2017

    Lliçanenc de l'Any 2017

  • Biblioteca Ca l'Oliveres

    Biblioteca Ca l'Oliveres

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75