LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Lliçà d’Amunt obté, novament, el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència comunicativa

20 d'abril de 2017


L’Alcalde de Lliçà d’Amunt, Ignasi Simón, va recollir ahir el Segell Infoparticipa, un reconeixement a la qualitat i transparència de la comunicació pública local atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plurat (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte de lliurament de guardons va tenir lloc a la sala d’actes del Rectorat de la UAB i va estar presidit per la Rectora Margarita Arboix Arzo.

 

En l’edició 2016 del Segell InfoParticipa s’han avaluat tots els webs d’Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions provincials de Catalunya, prop de mil, a partir de 52 indicadors de transparència ja establerts en la passada edició sobre quatre qüestions bàsiques: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com informen de la gestió i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana. En aquesta edició, però, s’ha donat més pes a la vessant qualitativa de la informació publicada, de manera que per al lliurament de reconeixements s’ha posat èmfasi en l’actualització i el fàcil accés als continguts publicats als webs.

 

L’Ajuntament de Lliçà d’Amunt ha aconseguit complir amb 49 dels 52 indicadors avaluats, el que representa una puntuació del 94,23%.

 

Enguany han estat reconeguts 93 ajuntaments, 5 consells comarcals i 3 diputacions (que era la primera vegada que hi participaven). A nivell de la comarca (39 municipis), juntament amb Lliçà d’Amunt, han estat guardonats amb Segells cinc municipis més: Granollers, Mollet del Vallès, La Garriga, Martorelles i Vallromanes.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Segell Infoparticipa 2016

    Segell Infoparticipa 2016

  • L'Alcalde recollint el Segell

    L'Alcalde recollint el Segell

  • Administracions guardonades

    Administracions guardonades

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75