LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Lliçà d’Amunt celebra el Dia internacional de l’Orgull LGTBI

28 de juny de 2018


Un any  més, l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt se suma a la commemoració del 28 de juny, diada per la defensa i la reivindicació dels drets i llibertats de les persones LGTBI.

 

Amb motiu d'aquesta diada, l’Ajuntament publica un Manifest que reafirma el compromís municipal de lluitar per garantir “la igualtat efectiva de drets jurídics i socials del col·lectiu LGTBI, així com el respecte total a l'orientació sexual i a la identitat de gènere de cada persona."

 

Juntament amb la publicació del Manifest, l’Ajuntament s’ha sumat a  la campanya de sensibilització de la Diputació de Barcelona "Som el que som", i ha penjat al balcó de la Casa consistorial la bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí, que simbolitza l’orgull del col·lectiu LGTBI.

 

Recordem que en el Ple Municipal de 26 de maig de 2016, el Consistori va aprovar per unanimitat una moció d'adhesió per a la commemoració d’aquesta diada. Aquesta moció, presentada per l’equip de govern, va seguir la iniciativa de l'Observatori Contra l'Homofòbia,  i es va acordar, entre altres punts, el respecte i el rebuig de tota forma d'homòfobia i transfòbia, i declarar Lliçà d'Amunt municipi lliure d'aquestes patologies.

 

 


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Façana de l'Ajuntament

  Façana de l'Ajuntament

 • Avatar municipal pel 28 de juny

  Avatar municipal pel 28 de juny

 • "Som el que som"

  "Som el que som"

 • "Som el que som"

  "Som el que som"

 • Façana de l'Ajuntament

  Façana de l'Ajuntament

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75