LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Concurs fotogràfic Calendari 2018

17 de juliol de 2017


L’Ajuntament convoca el Concurs Fotogràfic Calendari 2018 amb la finalitat d’il·lustrar el calendari que editarà l’administració local per l’any vinent i que es distribuirà a totes les llars del municipi.


La temàtica del Concurs Fotogràfic Calendari 2018 és “Lliçà d’Amunt, un poble per viure”, lema estrenat l’any passat a partir del canvi d’imatge corporativa de l’Ajuntament. Es poden presentar fotografies de paisatges, patrimoni, festes, etc. Les fotografies han de
reflectir l’arquitectura del poble, la seva gent, els seus racons, les seves festes, i en general qualsevol aspecte que es vulgui ressaltar i mostrar del poble.


Pot participar en aquest concurs qualsevol persona d’àmbit professional o aficionat, que visqui, senti i/o estimi Lliçà d’Amunt.


Podran participar-hi les persones majors d’edat o que essent menors d’edat comptin amb l’autorització del seu pare, mare o tutor legal, ja que la identitat dels guanyadors/es farà pública.


La data màxima de lliurament de les obres serà el divendres 27 d’octubre a les 12h.

 

Es premiaran les tretze millors fotografies (una per cada mes i una per la portada). El premi consistirà en la reproducció de les fotografies guanyadores en el calendari que editarà l’Ajuntament per al 2018 i que es distribuirà a totes les llars del municipi. El nom dels autors i les autores de les fotografies serà publicat en el calendari.


La fotografia escollida per a la portada rebrà un val de 100€ per adquirir material fotogràfic a la botiga Casanova Foto.


El veredicte del jurat es farà públic el dimarts 31 d’octubre a la web municipal i a les xarxes socials.

 
No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • “Lliçà d’Amunt, un poble per viure”

    “Lliçà d’Amunt, un poble per viure”

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75