LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

El conseller Rull presenta l'ampliació de la C-17 al Vallès Oriental

24 de juliol de 2017


Aquest matí, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i els alcaldes de Granollers, Lliçà d’Amunt, Parets del Vallès, Lliçà de Vall i Montmeló, s’han reunit per a la presentació del  projecte de millora de la C-17.

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha presentat avui, conjuntament amb els alcaldes de cinc municipis del Vallès Oriental, un conjunt d’actuacions que el Govern executarà entre el 2018 i el 2019  amb l’objectiu de millorar la capacitat i l’accessibilitat de la C-17. Aquestes mesures, consensuades amb el territori, comporten una inversió estimada en 35 MEUR. En l’acte, que s’ha desenvolupat a Parets del Vallès, han participat els alcaldes de Granollers, Josep Mayoral; Lliçà d’Amunt, Ignasi Simón, Parets del Vallès, Sergi Mingote; Lliçà de Vall, Xavier Serrate; i Montmeló, Antoni Guil.

 

Les actuacions previstes, ha explicat el conseller Rull, estan encaminades a “millorar els estàndards de seguretat i, sobretot, a ampliar la capacitat” de la via, així com a reordenar i millorar accessos i enllaços.

 

El pla preveu cinc actuacions concretes:  una nova  connexió amb l’AP-7, a Parets del Vallès, i ampliació del tronc de l’AP-7 en sentit oest; l’ampliació de la C-17 amb un tercer carril, tant en sentit Vic com en sentit Barcelona, i la reordenació d’accessos al llarg d’un tram d’uns dos quilòmetres, entre l’enllaç amb la C-35 i la ronda sud de Granollers (C-352); la millora de la connectivitat a les zones industrials del Coll de la Manya i de Can Montcau, a través d’un nou pas inferior de la C-17, que connectarà aquestes dues importants zones d’activitat econòmica; i la millora de l’accessibilitat a Montmeló.

 

En les pròximes setmanes, se sotmetrà a informació pública el projecte de millora de servei de la C-17 i també es licitaran els projectes constructius corresponents, per impulsar aquestes actuacions el 2018. El conseller Rull ha assenyalat que les feines es duran a terme “de manera esglaonada i consensuada amb el territori per no generar una situació de congestió en una via amb un trànsit ja molt dens”.

 


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • El conseller i els alcaldes a la presentació (font: Generalitat de Catalunya)

    El conseller i els alcaldes a la presentació (font: Generalitat de Catalunya)

  • Plafó informatiu (font: Generalitat de Catalunya)

    Plafó informatiu (font: Generalitat de Catalunya)

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75