LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

La Policia Local disposa de dos nous vehicles

25 de juliol de 2017


Des d’aquesta setmana, la Policia Local ja compta amb dos nous vehicles a la seva flota, es tracta de dos Subaru Forester 2.0TD Lineartronic Sport Plus.

 

El desgast per l’ús i el mal estat dels vehicles han estat els motius de la renovació de dos dels tres vehicles de la Policia Local. Amb aquesta renovació, la flota de la Policia Local compta, actualment, amb tres cotxes, 2 de nova adquisició, i 2 motos.

 

L’adquisició dels nous vehicles es va fer per licitació en dos concursos públics, el primer es va adjudicar al desembre de 2016 a l’empresa Mava Motor SL, per un import de 27.115.22€ IVA inclòs; i el segon al maig de 2017 a la mateixa empresa, per un import de 29.595,44€ IVA inclòs, en ambdós casos el preu màxim de licitació era de 30.000 euros IVA inclòs.

 

L’empresa adjudicatària, Mava Motor SL, ha assumit la compra dels dos vehicles antics, descomptant el seu valor, 6.000 euros, del preu final d’adquisició dels nous, tal i com s’estipulava al plec de clàusules de les licitacions.

 

Per al concurs de licitació, la Policia va elaborar un exhaustiu informe en el que es detallaven les característiques tècniques necessàries que havien de tenir els nous vehicles per a la prestació eficient del servei policial: vehicles dièsel, de cinc portes, amb un motor i cilindrada de 2.0 -148 CV o superior, amb  direcció assistida, canvi automàtic de 7 velocitats i transmissió 4 x 4 permanent. L’orografia del nostre municipi i les característiques del servei policial fan que la potencia i l’estabilitat siguin dos factor importants per a l’elecció del model.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Vehicle nou

  Vehicle nou

 • Flota de cotxes de la Policia Local

  Flota de cotxes de la Policia Local

 • Vehicle nou

  Vehicle nou

 • L'Alcalde comprova les prestacions dels nous vehicles

  L'Alcalde comprova les prestacions dels nous vehicles

 • Interior del vehicle

  Interior del vehicle

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75