LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Continua la renovació de les zones de lleure

10 de novembre de 2017


A finals d’octubre, la brigada municipal va finalitzar la renovació de l’espai de lleure del Parc dels Vents, al barri de Can Farell. A principis de novembre s’ha instal·lat l’element infantil que mancava al Parc del Quiosc, al centre urbà, i s’han desmuntat els elements infantils dels parcs de Can Xicota i Can Salgot, que es renovaran properament.

 

Al Parc des Vents, al barri de Can Farell, la brigada municipal va desmuntar els elements infantils existents, que no estaven en condicions adequades pel seu ús, i ha instal·lat una nova estructura de joc d’equilibri i estimulació amb tobogan,  també s’ha col·locat un nou banc de fusta i una paperera .

 

A banda de la renovació de l’espai de joc, la brigada ha dut a terme altres millores de l’entorn: s’ha pintat l’exterior del local social i els bancs de fusta de la zona de petanca, s’han instal·lat dues taules de pícnic i, actualment, s’està renovant la malla metàl·lica de les pistes de petanca.

 

Aquesta setmana, al Parc del Quiosc s’ha col·locat un nou element infantil que complementa els que es van instal·lar el passat mes de març, es tracta d’un carrusel amb xarxa que estimula les habilitats motrius dels infants, com l’equilibri i la coordinació. També aquest mes de novembre, la brigada ha desmuntat els elements infantils en mal estat dels parcs de Can Xicota i Can Salgot, que es renovaran properament.

 

Recordem que aquestes actuacions s’emmarquen dins del programa de manteniment i millora dels parcs municipals. Des de la posada en marxa del programa, portat a terme per la regidoria d’Obres, s’han renovat un bon nombre de zones de lleure del municipi.

 

Malauradament, en les darreres setmanes s’han produït actes vandàlics en els parcs de Ca l’Esteper i Pinedes del Vallès, que han ocasionat danys en part del mobiliari urbà. Aquestes actuacions incíviques són contràries a la institució municipal, i representen un perjudici  per a tota la ciutadania i un cost per l’Ajuntament. Per aquest motiu, des del Consistori es fa una crida al civisme per mantenir en bones condicions els espais públics.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Nou element del Parc del Quiosc

  Nou element del Parc del Quiosc

 • Zona infantil

  Zona infantil

 • Zona infantil

  Zona infantil

 • Exterior del local social

  Exterior del local social

 • Parc del Quiosc

  Parc del Quiosc

 • Taula de pícnic

  Taula de pícnic

 • Bancs pintats

  Bancs pintats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75