LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Viu el Nadal a Lliçà d’Amunt

1 de desembre de 2017


L’Ajuntament i les entitats locals han organitzat un programa d'activitats per les festes de Nadal 2017-2018, que van de l’1 de desembre al 7 de gener; es tracta d’una programació tradicional d’esperit nadalenc, per compartir amb familiars i amics moments entranyables.

 

La programació del Nadal 2017-2018 comença amb música. L’Escola de Música de la Vall del Tenes oferirà un concert d’orquestres i combos, que mostraran el treball realitzat aquest darrer trimestre; serà el dilluns 11 de desembre, a les 19h, a l’Església de Sant Julià, i el divendres 15 de desembre, a les 20h, a l’ateneu L’Aliança. Aquesta escola de música també oferirà una cantata de Nadal a càrrec de l’alumnat més petit; serà el dimecres 13 de desembre, a les 18.30h, a l’ateneu L’Aliança.


Per altra banda, l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha organitzat la 18a edició de la Fira de Nadal, que enguany tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de desembre, de 10h a 14h i de 16 a 20.30h el dissabte i de 10h a 14h el diumenge, i, com a novetat, canviarà d’ubicació, situant-se al barri de La Sagrera, concretament al llarg dels carrers de Mossèn Blancafort i Major. Hi haurà parades de decoració, alimentació, roba, regals, productes de tradició nadalenca, etc. També hi haurà un espai gastronòmic, envoltat d’una gran foguera, on es podrà fer un mos.


Per completar la fira, l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació Amics de la Sagrera, convida a petits i grans a fer cagar el tió, el dissabte 16 de desembre, a partir de les 17.30h, a la plaça de l’Església. I, per col·laborar amb La Marató de TV3, enguany
dedicada a les malalties infeccioses, es donarà opció a les famílies d’introduir 1€ en una guardiola que hi haurà preparada amb aquesta finalitat. Per aquest mateix dia, l’Ajuntament ha organitzat una xocolatada popular, a les 18h, també a la plaça de l’Església.

 

Al voltant de la Fira de Nadal, per al diumenge 17 de desembre, algunes entitats locals també han organitzat activitats: Dins de la campanya “Nadal per a tothom”, Càritas Parroquial i la Parròquia de Sant Julià, amb la col·laboració d’altres entitats locals, portarà
a terme la Fira de l’Escudella, amb l’objectiu de recollir diners per poder oferir lots de Nadal a les famílies del poble amb dificulats econòmiques. La preparació de l’escudella, a la plaça de l’Església, començarà a les 7 del matí per poder estar a punt al migdia. Per
un preu simbòlic de 3,50€ es podrà gaudir d’un plat d’escudella de galets i pilota. També hi haurà una caixa per fer donació de productes nadalencs (torrons, neules, etc.). I Càritas vendrà números per a la Loteria de Nadal. També s’ha organitzat una trobada esportiva solidària de dance fitness.


Per altra banda, la Coral l’Aliança oferirà una cantada de Nadales, a les 11.30h, en els carrers de Mossèn Blancafort i Major.


I, Tocats per la sardana ha organitzat una audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers, a les 12h, a la plaça de l’Església, com a cloenda del taller de sardanes que ha portat a terme durant els diumenges dels mesos d’octubre i novembre.

 

El següent cap de setmana, la Coral l’Aliança oferirà un Concert de Nadal, el dissabte 23 de desembre, a les 20.30h, a l’Església de Sant Julià, juntament amb el cor Musics’son.


Per al dia de Nadal, el dilluns 25 desembre, l’Esplai de Lliçà d’Amunt, amb la col·laboració de diversos establiments del municipi, ha preparat el tradicional Quinto de Nadal, a les 18h, a l’ateneu L’Aliança.


El dia de Sant Esteve, el dimarts 26 de desembre, a les 22.30h, el grup Swing a la Sang de l’ateneu L’Aliança farà una ballada de swing amb música en directe, Swingesteve Solidari, els beneficis de la qual aniran destinats a una entitat solidària.

 

I, un any més, torna el Parc de Nadal, ple d’activitats pensades per als infants. Aquest any, el Parc només inclourà activitats adreçades a nens i nenes fins als 12 anys; per als joves, la regidoria de Joventut organitzarà activitats juvenils fora d’aquest espai. Jocs, tallers i inflables diversos, dividits per franges d’edat, aquesta serà l’oferta lúdica gratuïta de la propera edició del Parc Infantil de Nadal, que tindrà lloc del 28 al 30 de desembre, i que aquest any, com a novetat, amplia el seu horari: de 10 a 14h i de 16h
a 20h, al Pavelló d’Esports.


Per donar la benvinguda a l’any 2018, després de les campanades, a les 00.30h, l’ateneu L’Aliança ha preparat una Revetlla de Cap d’Any a l’ateneu, i l’Ajuntament ha organitzat un Concert de Cap d’Any, per al dilluns 1 de gener, a les 20h, al Pavelló d’Esports, a càrrec de la Bandeltenes.


El programa de Nadal 2017-2018 també inclou la programació mensual de la Biblioteca Ca l’Oliveres; el Mercat de segon mà de cada segon dissabte de mes; i l’espectacle infantil mensual que organitza l’ateneu L’Aliança amb la col·laboració de l’Ajuntament.


Però, la programació d’aquestes festes no s’acaba aquí; el mes de gener continuarà amb el Campament Reial del Patge Xumet i l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, entre altres. Properament, us donarem tots els detalls de les activitats nadalenques del gener.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina
© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75