LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

El Gran Recapte a Lliçà d'Amunt tanca amb la xifra rècord de 15,5 tones de productes

4 de desembre de 2017


Enguany, el Gran Recapte a Lliçà d’Amunt bat un rècord de tones recaptades, arribant als 15.500 quilos de productes alimentaris. Gràcies a totes les persones que ho han fet possible!


La campanya ha comptat amb la participació de més d’un centenar de persones voluntàries que s’han encarregat d’informar sobre la campanya en els nou punts de venda col·laboradors i treballen els dies posteriors en la classificació i emmagatzematge dels productes recaptats.


En aquesta edició s’ha arribat a la xifra rècord de 15.500 quilos de productes que serviran per cobrir part de la demanda del banc d’aliments. Aquests productes es destinaran als repartiments mensuals que es fan a 330 persones usuàries de serveis socials, que no cobreixen les necessitats bàsiques. Segons dades de la regidoria d’Acció Social i el Banc d’Aliments de Lliçà d’Amunt, aquest any 2017 tancarà amb 72.000 quilos de productes repartits.


L’Ajuntament vol donar les gràcies a totes les persones que han aportat el seu granet de sorra perquè el Gran Recapte d’enguany esdevingui tot un èxit, especialment, a les persones voluntàries i a tota la població que ha mostrat la seva solidaritat fent donacions per al Banc d’Aliments de Lliçà d’Amunt.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Productes recollits

  Productes recollits

 • Productes recollits

  Productes recollits

 • Persones voluntàries

  Persones voluntàries

 • Banc d'Aliments de Lliçà d'Amunt

  Banc d'Aliments de Lliçà d'Amunt

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75