LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Nova convocatòria per a la renovació de les Prestacions per al pagament del lloguer

5 de febrer de 2018


El passat 29 de gener es va obrir la convocatòria de renovacions de prestacions per al pagament del lloguer per a l'any 2018. Es tracta d’ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el divendres 2 de març.

 

A aquest ajut s'hi poden acollir les persones que ja en van ser beneficiàries a l'exercici 2017, i  aquest any volen sol·licitar una pròrroga o mantenir la prestació. L'Agència de l'Habitatge  enviarà SMS a les persones que tenen dret a renovar la prestació de l'ajut de lloguer per a l'exercici 2018.

 

Les persones interessades en sol·licitar la renovació de l’ajut es poden adreçar, amb cita prèvia, al Punt Municipal d’Habitatge de Lliçà d’Amunt per informar-se i fer la tramitació.

 

Recordem que el Punt d’Informació Municipal d’Habitatge està situat al primer pis del número 8 del carrer de Rafael Casanova. L’horari d’obertura és: els dilluns de 10h a 14h i de 16h a 19h. Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 860 72 20 .


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Punt d’Informació d’Habitatge

    Punt d’Informació d’Habitatge

  • Punt d’Informació d’Habitatge

    Punt d’Informació d’Habitatge

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75