LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

L’Ajuntament i Leroy Merlin signen un conveni de col·laboració

9 de febrer de 2018


L’alcalde, Ignasi Simón, i el Director Regional de Leroy Merlin, Rodolfo Casero, acompanyats pel regidor de Comerç, Consum, Turisme i Empresa,  Antonio Polo,  van signar ahir un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’empresa, amb un punt de venda de pròxima obertura al Polígon Industrial de Can Montcau, mostra el seu interès per col·laborar amb l’administració local amb la finalitat de contribuir en el desenvolupament socioeconòmic i la promoció del municipi amb la generació d’ocupació.

 

En aquest sentit, Leroy Merlin acorda prioritzar l’ús dels serveis locals d’ocupació a l’hora de gestionar les ofertes de treball que ofereixi. A més, prioritzarà, en cas d’igualtat de condicions, la contractació d’empreses i persones del municipi. I, informarà a l’Ajuntament de la celebració de processos de contractació.

 

Per altra banda, l’Ajuntament facilitarà a Leroy Merlin equipaments municipals amb l’objectiu de desenvolupar activitats de formació laboral específiques i també els facilitarà informació i documentació amb l’objectiu de desenvolupar les contractacions i els serveis previstos, dels quals també farà publicitat.

 

Una vegada es va acabar l’acte de signatura es va mantenir una intercanvi informal sobre les característiques de l’empresa i les perspectives de futur de l’evolució de l’ocupació a Lliçà d’Amunt.

 

La gran cadena francesa de bricolatge Leroy Merlin va començar, a mitjan 2017, la construcció d'una nova botiga, la primera al Vallès Oriental, amb una superfície de 12.000 metres quadrats i una inversió de 33 milions d’euros, que comportarà una millora pel desenvolupament de la zona industrial de can Montcau.

 

 

 

 


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Acte de signatura

    Acte de signatura

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75