LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Pla municipal "Millorem l’ocupació"

6 de març de 2018


Fa 4 anys, l’Ajuntament va dissenyar un pla amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat dels usuaris atesos, en principi joves entre els 16 i 35 anys residents a Lliçà d’Amunt.


El pla "Millorem l’ocupació" és una acció transversal de les regidories d’Ocupació, Comerç, consum, turisme i empresa, Educació, Acció social i Joventut i el Servei d’Ocupació de la Mancomunitat Vall del Tenes (SEOVT).


El servei ofereix orientació i acompanyament. Si la necessitat se centra a cercar feina, es treballen diferents vessants de l’ocupació de la persona, com la realització del currículum vitae, la preparació de les entrevistes de treball o com treballar els canals de recerca de feina. En relació a la formació, s’orienta sobre el sistema educatiu, la presa de decisions a l’hora d’escollir estudis, l’elecció del centre d’estudis, la tramitació de beques, la preinscripció
als estudis, etc.


Darrerament, el pla “Millorem l’ocupació” ha dissenyat cursos de formació específics, coordinadament amb el SEOVT, per la formació de persones en tècniques específiques relacionades amb feines en grans superfícies.


En definitiva, el pla “Millorem l’ocupació” treballa sobre les necessitats dels seus usuaris en les vessants laboral i acadèmica.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Pla "Millorem l'ocupació"

    Pla "Millorem l'ocupació"

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75