LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Postals solidàries

6 de març de 2018


A iniciativa de l’Institut Lliçà, la regidoria d’Educació i els centre escolars del municipi han organitzat la 1a edició de “Postals solidàries”, un projecte que té per objectiu la creació artística, exposició i venda de postals amb finalitat solidària.


La participació és oberta a tota la comunitat educativa: alumnes, familiars, professorat, artistes..., que poden presentar postals creatives i lliures tècnicament, signades al revers.


Totes les postals participants, que seran úniques, es cediran altruïstament, s’exposaran i durant els dies d’exposició es posaran a la venda; en aquest moment se’n coneixerà l’autor al remitent. Les postals tindran un preu assequible i tota la recaptació serà en benefici de dues ONG’s vinculades al projecte, Lliçà Peruanitos i Children of Africa.


Per participar en la 1a edicióde “Postals solidàries”, cal recollir la postal on fer el disseny i retornar-la en un d’aquests punts: Institut Lliçà, Institut Hipàtia, Escola Martí i Pol, Escola Rosa Oriol, Escoles Bressol Municipals Nova Espurna i Palaudàries, OAC de l’Ajuntament, Biblioteca Ca l’Oliveres i Centres Cívics Ca l’Artigues i Palaudàries. El termini per fer-ho acaba el 13 d’abril.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Urna per a la recollida de postals solidàries

    Urna per a la recollida de postals solidàries

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75