LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Comença la Fira Guia’t amb la participació de l’Institut Lliçà i el PFI

12 de març de 2018


El Consell Comarcal del Vallès Oriental engega la novena edició de la Fira Guia’t, que es durà a terme els dies 20, 21 i 22 de març, al recinte de Roca Umbert, a Granollers.


L’objectiu de la Fira Guia’t, en el marc del treball conjunt que es fa des de la Xarxa Transició Educació Treball del Vallès Oriental (Xarxa TET), és el de donar una orientació sobre la formació professionalitzadora als joves de la comarca i, especialment, als estudiants de 4t d’ESO, acreditin o no, i 1r de Batxillerat que l’abandonen sense acabar-lo. Enguany, la Fira Guia’t, que ofereix informació de tota l’oferta formativa del territori, sigui quina sigui l’especialitat o sector econòmic, també oferirà diferents tallers d’orientació i xerrades formatives sobre diferents aspectes que es consideren estratègics en el context econòmic i formatiu actual.


Durant els tres dies, l’alumnat de diferents instituts de la comarca i les seves famílies, podran visitar el recinte, els estands expositors i participar en les activitats que s’ofereixin.  


L’institut Lliçà, com en anys anteriors, exposarà el seu cicle formatiu de Grau Mitjà: “Sistemes microinformàtics i xarxes”. I, el PFI “Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració”, que s’ha iniciat aquest curs a Lliçà d’Amunt, s’estrenarà com a expositor, oferint informació i demostracions culinàries.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Fira Guia't

    Fira Guia't

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75