LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Comencen les obres d'execució de la voravia de la Deixalleria de Palaudàries

6 d'abril de 2018


El dilluns vinent, 9 d’abril, està previst que s’iniciïn les obres d’execució de la voravia per al pas de vianants al carrer Camí de Palau, entre la carretera de Palaudàries i el carrer de l’Estany de Tristaina, al barri de Can Rovira Vell. La durada estimada de les obres és de dos mesos, aproximadament.


La superfície de la voravia a pavimentar és de 1.264 m² i la seva longitud total és d’uns 632 metres, aproximadament. L’obra també compren els moviments de terres per donar espai al lateral del carrer, la construcció d’una passera de fusta per creuar el torrent de les Valls, i l’execució del clavegueram per a les aigües pluvials.


Aquest nou pas de vianants connectarà el barri de Can Rovira Vell, per la seva part Sud, amb els barris de Palaudalba, Can Rovira Nou, Can Roure i Can Salgot, per la carretera de Palaudàries, també facilitarà l’accés de tots aquests barris a la Deixalleria Municipal de Palaudàries, situada al Camí de Palau.


Durant les obres es garantirà la circulació a tot el carrer, en el cas que sigui necessari ocupar tota la via, es regularà el trànsit amb pas de vehicles alternatiu. Les zones de treball que hagin d’estar restringides al pas de vianants, per raons de seguretat, es senyalitzaran degudament.


L’empresa adjudicatària de l’obra és Artífex Infraestructuras, SL i l'import de l'adjudicació és de 107.300€ més l’IVA.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Zona de les obres

  Zona de les obres

 • Pànol del projecte

  Pànol del projecte

 • Zona de les obres

  Zona de les obres

 • Zona de les obres

  Zona de les obres

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75