LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament organitza una nova jornada d'intercanvi empresarial

10 d'abril de 2018


El divendres 4 de maig,  a partir de les 10h, a l’espai municipal Can Malé, la regidoria de Comerç, Consum, Turisme i Empresa organitza la IV Jornada de networking empresarial, que porta per títol “Una nova visió empresarial: els clústers i la responsabilitat social empresarial”.

 

Aquest any la trobada s’emmarca en el desenvolupament de la 1a edició de la Fira Tenes i tornarà a ser un esdeveniment de bescanvi empresarial multisectorial, posant especial èmfasi en l’àmbit de la col·laboració i la responsabilitat social, a partir de la implantació del clúster de cervesa artesana al municipi.

 

La jornada té per objectiu potenciar i dinamitzar el teixit empresarial de Lliçà d’Amunt, donant a conèixer el projecte cerveser artesanal que s’ha d’implantar a curt termini al poble i que pot revertir a la resta del teixit econòmic del municipi, de la Vall del Tenes, de la comarca i de més enllà.

 

Les inscripcions es fan en línia a través de l’enllaç. La metodologia utilitzada a la jornada fomenta la cohesió i cooperació de les empreses inscrites a la vegada que es genera una bona xarxa de contactes, en aquest sentit, és important detallar els interessos i potencialitats de les empreses en el moment de la inscripció, per tal de generar agendes de reunions a mida (8 reunions de mitjana) de cada participant.


La regidoria espera superar la xifra de 80 empreses, que van participar en el darrer bescanvi empresarial mutisectorial de Lliçà d'Amunt.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Xarxa

    Xarxa

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75