LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Preinscripcions per cursar el PFI d’Auxiliar d’Hoteleria

14 de maig de 2018


Les sol·licituds de preinscripció s’han de presentar entre el 14 i el 25 de maig.

 

Al setembre començarà la segona edició del PFI (Programa de Formació i Inserció) d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració, autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


El PFI s’adreça a joves no ocupats que a l’inici del curs tinguin com a mínim 16 anys i com a màxim 21 anys, que hagin deixat l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) sense obtenció del títol i que no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.


Aquest programa té una triple finalitat: educativa, formativa i professionalitzadora.


El programa compta amb assessorament i pla d’atenció individualitzat, i orientació personal i recursos per a la inserció laboral i/o educativa; i permet la iniciació en una professió amb pràctiques en empresa, un primer contacte amb el món laboral i l’obtenció d’un certificat de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides.


La vessant educativa i formativa del curs 2018-19 del PFI d’Auxiliar d’Hoteleria es durà a terme a les instal·lacions municipals de Can Malé, mentre que la part professionalitzadora es farà al Restaurant La Cruïlla-Portal Vell. A més, es realitzaran 180 hores de pràctiques a restaurants de la zona.


En acabar, es pot treballar com auxiliar d’hoteleria en cuines i serveis de restauració o bé continuar la formació realitzant les provés d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà o accedir a un Centre de Formació d’Adults per treure’s el GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria).


Per fer la preinscripció cal trucar prèviament al telèfon 93 860 72 20 de dilluns a divendres de 9h a 14h i demanar hora per a una entrevista personal.


El període per presentar sol·licituds és del 14 al 25 de maig (ambdós inclosos).


Les matriculacions es faran del 3 al 10 de setembre.


L’oferta de places per aquest PFI és d’un màxim de 17 alumnes.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • PFI 2018-19

    PFI 2018-19

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75