LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

La Biblioteca se suma al programa comarcal "De l'hort a la biblioteca"

14 de maig de 2018


La Biblioteca Ca l’Oliveres s’adhereix a un nou programa comarcal que vol contribuir a promoure els valors identitaris del territori a partir de donar a conèixer i promocionar el patrimoni agrícola, el producte i la gastronomia.

 

La Biblioteca Ca l’Oliveres se suma a un nou programa comarcal anomenat “De l’hort a la biblioteca” que vol contribuir a promoure els valors identitaris del territori a partir de donar a conèixer i promocionar el patrimoni agrícola, el producte i la gastronomia en el marc d’una reflexió global de l’alimentació i el rol dels espais agraris. Al mateix temps, vol esdevenir un espai de suport i promoció del teixit local amb el seu entorn.


La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i el Parc Agrari del Baix Llobregat amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra i el Consell Comarcal del Vallès Oriental fa possible que aquest programa es realitzi ara a 11 biblioteques del
Vallès Oriental. Aquest programa ja es fa a la comarca del Baix Llobregat on va néixer l’any 2013. El programa inclou una oferta d’activitats com ara tastos, passejades, xerrades i tallers, però també hi trobareu un punt d’informació amb recursos diversos.


En el marc d’aquest programa, el proper divendres dia 18 de maig a les 7 de la tarda a la Biblioteca Ca l’Oliveres s’oferirà una xerrada sobre el conreu del llúpol: “Agricultura regenerativa: el cas del conreu del llúpol”, a càrrec d’Albert Vilardell, doctorat en Ciències Experimentals i Sostenibilitat. A continuació, es farà un tast de cerveses artesanes a càrrec d’Art Cervesers. Cal inscripció prèvia.


A banda d’aquestes activitats, la biblioteca està creant un centre d’interès que recollirà en un mateix espai físic tots els llibres i altres documents relacionats amb aquesta temàtica.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • "De l'hort a la biblioteca"

    "De l'hort a la biblioteca"

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75