LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Prevenció d’incendis forestals 2018

13 de juny de 2018


El desbrossament de franges perimetrals no es portarà terme aquest any, ja que s’efectua cada dos anys i es va realitzar el 2017. Pel mateix motiu no serà obligatori el desbrossament de parcel·les privades.


Pel període de màxim risc, que va del 15 de juny al 15 de setembre, enguany tornem a comptar amb tot un seguit de mesures i actuacions de prevenció d’incendis: la difusió d’un Ban municipal; el suport al dispositiu local de vigilància i extinció d’incendis, proporcionat per Protecció Civil de Lliçà d’Amunt (dos vehicles, 6-10 efectius, diàriament); el Pla de Vigilància Complementària d’Incendis Forestals, dirigit per la Diputació de Barcelona (ruta diària per Santa Eulàlia, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, entre el 15 de juny-1 de setembre); el manteniment de camins forestals, amb participació de l’Ajuntament i l’ADF i l’ajut econòmic de la Diputació; i el control de fogueres de Sant Joan i Sant Pere.


Les parcel·les no edificades en mal estat de manteniment també poden representar un risc d’incendi i sanitari. Per aquest motiu es recomana que es continuï fent el desbrossament tal com s’ha fet de manera majoritària els darrers anys, tot i que, com ja hem comentat, aquest any no és obligatori.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Prevenció d'incendis

    Prevenció d'incendis

  • Prevenció d'incendis forestals

    Prevenció d'incendis forestals

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75