LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

A partir del dia 12, i provisionalment, el CAP Palaudàries atendrà només als matins i el CAP la Cruïlla n’assumirà les tardes

11 de juny de 2018


Aquest canvi s’ha hagut de fer a causa de la baixa per accidentalitat de diversos professionals que ha coincidit amb les vacances d’uns altres.

 

L’Equip d’Atenció Primària Vall del Tenes es veu en la necessitat de reorganitzar, provisionalment, l’horari d’atenció del CAP Palaudàries a causa de la baixa per accident de diversos professionals i de la coincidència amb d’altres que estan gaudint de les vacances reglamentàries. Aquest canvi s’ha hagut d’adoptar de manera urgent i provisional per poder garantir en tot moment l’assistència a la població dels quatre municipis que atén l’equip.

 

Per aquest motiu, amb l'autorització de la Direcció del Servei d’Atenció Primària Vallès Oriental i després d’haver-ne informat el CatSalut, provisionalment, a partir del dimarts dia 12 de juny, al CAP Palaudàries s’atendrà de 8 a 15 h, mentre que el CAP la Cruïlla n’assumirà l’activitat de tardes i funcionarà tot el dia.

 

Tot i que aquest canvi ha estat necessari per poder mantenir l'atenció assistencial a la població dels quatre municipis de l'àrea bàsica de salut de la Vall del Tenes, l’Institut Català de la Salut demana disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • CAP Palaudàries

    CAP Palaudàries

  • Institut Català de la Salut (ICS)

    Institut Català de la Salut (ICS)

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75