LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

SuperXef Jove: 1r concurs de rebosteria per a joves

12 de juny de 2018


Si ets jove i t’agrada la cuina, apunta’t al primer concurs de rebosteria “SuperXef Jove”.

 

El 1r concurs de rebosteria “SuperXef Jove”, organitzat per un grup de joves, és una idea sorgida dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut 2018.


La competició culinària es durà a terme les tardes dels divendres 29 de juny i 6 de juliol a la cuina de l’escola bressol Nova Espurna.


Els i les joves concursants hauran de cuinar un plat determinat, que serà sorpresa fins uns minuts abans de l’inici de la competició, en un màxim de temps, a la cuina que l’organització del concurs haurà habilitat (se seguirà una mecànica semblant a la del concurs de televisió ‘MasterChef’).


El primer premi per al guanyador/a del concurs és un curs de cuina valorat en 300€; el llibre de cuina de MasterChef pel segon classificat; i un xec regal de 30€ bescanviable a una botiga especialitzada en cuina per al tercer classificat/da.


S’hi poden inscriure joves que estiguin cursant l’ESO. Les inscripcions seran fins al 22 de juny a l’Espai Jove El Galliner o a través del web: www.espaijovegalliner.cat.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • SuperXef

    SuperXef

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75