LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Pla d’Inversions d’Aigua 2018

20 de juliol de 2018


La Junta de Govern Local del passat 28 de maig va aprovar el Pla d’Inversions d’Aigua 2018 (PIA18), valorat en 437.238,91€.


Enguany s’ha prioritzat la renovació de les canonades d’abastament dels barris de Can Xicota i de Palaudalba, les quals han patit nombroses avaries en els darrers anys, que han provocat molèsties importants als veïns.


Les actuacions contemplades inicialment en el PIA18 són:

 

  • la renovació de la canonada d’impulsió a Can Xicota entre el carrer Tenes i el riu Tenes i entre els carrers Bosc de la Riera i Pica d’Estats.
  • la renovació de la canonada d’impulsió a Palaudalba del carrer Segre, en dues fases
  • i la renovació de la canonada de distribució de l’avinguda Països Catalans, a ambdós cantons, entre els carrers Tenes i Castelló de la Plana.


El passat mes de maig va finalitzar l’execució del Pla d’Inversions d’Aigua 2017. El cost final del PIA17 ha estat un 31% menor del pressupostat inicialment, cosa que ha permès la realització d’obres no previstes d’entrada i  augmentar la inversió prevista per enguany. La inversió en la xarxa d’aigua segueix rendint resultats i per segon any consecutiu s’ha aconseguit reduir el número d’avaries respecte l’any anterior.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Avaries per trimestre

    Avaries per trimestre

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75