LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

L’Escola Bressol Municipal Nova Espurna s’acosta al 10è aniversari

24 de juliol de 2018


Aquest any l’escola bressol municipal Nova Espurna celebra el seu desè aniversari.


El curs 2008-09 l’escola bressol municipal Espurna, situada històricament a la rectoria, estrenava un nou edifici al centre urbà dissenyat per l’arquitecte Toni Codina i que passava a anomenar-se Nova Espurna.


Es tractava d’un edifici de construcció moderna que responia amb 8 aules a la gran demanda de les famílies en aquells temps. La inauguració va comptar amb la presència del conseller d’Educació d’aquell moment, Ernest Maragall.


Durant tots aquests anys l’escola bressol ha viscut diferents etapes amb el tancament d’aules i posterior obertura en funció de l’evolució demogràfica i també sota la influència de la crisi econòmica viscuda.


Però, el més important d’aquests darrers 10 anys ha estat la suma de tot un seguit de vivències viscudes per un equip humà professional i per un conjunt de famílies que han posat la seva confiança en el projecte pedagògic, en la criança i en l’acompanyament dels més petits del nostre poble.


És per això que convoquem a totes les famílies dels antics i actuals alumnes i a tot l’equip d’educadores que ha estat a l’escola bressol a viure amb nosaltres la celebració d’aquest desè aniversari, que tindrà lloc el dissabte 6 d'octubre, amb una gran festa.


Escola Bressol Municipal Nova Espurna


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • 10è aniversari de l'Escola bressol municipal Nova Espurna

    10è aniversari de l'Escola bressol municipal Nova Espurna

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75