LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Finalitza la primera edició del PFI d'Auxiliar d'hoteleria

20 de juliol de 2018


El passat dijous, 12 de juliol, va tenir lloc un acte de cloenda per acomiadar l’alumnat de la primera promoció del Programa de formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració. L’acte es va fer al restaurant La Cruïlla, lloc on s'ha portat a terme la formació professionalitzadora.

 

L’octubre de 2017 es va iniciar el PFI d’Auxiliar d’Hoteleria a Lliçà d’Amunt amb 17 joves que no havien graduat en ESO, però amb interès per continuar la seva formació i poder iniciar-se en una professió.

 

Aquest Programa de formació i Inserció, compta amb 1000 hores de formació bàsica i professionalitzadora, de les quals 180 hores son pràctiques a restaurants o establiments del sector. L’alumnat que supera la formació obté el certificat professional de nivell 1, que els permet accedir als cicles de grau mitjà.

 

D’aquesta primera promoció, han superat el curs amb èxit 11 alumnes, dels quals la majoria continuaran estudiant: quatre faran un cicle de grau mitjà (tres d’ells de cuina i un quart de administració i direcció d’empreses), tres s’inscriuran a l’escola de persones d’adultes per preparar un accés a grau superior o obtenir el GESO i els quatre restants han trobat feina en el sector de l’hoteleria.

 

Durant la cloenda del curs, el regidor d’educació, Fran Sánchez, va dedicar unes paraules als joves i es va mostrar orgullós del gran esforç realitzat i els va desitjar el millor per al futur proper.

 

Al setembre, comença una segona edició del curs, amb nous alumnes que es formaran en les matèries bàsiques i podran aprendre un ofici del sector de l’hoteleria.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Primera promoció del PFI

    Primera promoció del PFI

  • 2a edició del PFI

    2a edició del PFI

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75