LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Finalitzen els casals d’estiu amb un munt d’experiències

24 d'agost de 2018


El passat 27 de juliol van finalitzar els diferents casals proposats per l’Ajuntament, que durant cinc setmanes han fet gaudir de l’estiu a infants i joves amb un gran ventall d’activitats per a totes les edats.

Casal d’Esports

El Casal d’esports d’aquest juliol ha tornat a ser un èxit tant de participació, amb més de 400 inscrits, com d’organització i desenvolupament.

 

L’objectiu principal del Casal d’esports és fomentar la pràctica de l’esport i aprendre la tècnica de molts esports, mitjançant el joc i la diversió, i complementar-ho amb tot tipus d’activitats lúdiques i recreatives. Però, el més important és aconseguir que els nens i nenes es diverteixin, s’ho passin bé i siguin feliços. Del gran ventall d‘activitats programades al llarg de les 5 setmanes del Casal d’esports, cal destacar la diversitat d’esports que s’han realitzat (volei, bàdminton, pàdel, bàsquet, futbol, hoquei, beisbol, rugbi, tennis taula, etc.), les activitats de fitness (steps, tonificació, aeròbic...), activitats de psicomotricitat, jocs de tot tipus, tallers de manualitats, petites excursions pel municipi, jocs d’aigua, concursos, balls, jocs a la natura, gimcanes, hip-hop, aquagim, activitats aquàtiques i piscina diària, entre altres. Cadascuna d’aquests activitats, adaptades sempre a l’edat corresponent dels nens i nenes.

 

També cal destacar els dies especials amb activitats sorpresa: llits elàstics per als petits, sortida a la platja per als grans, gimcanes esportives, inflables terrestres i d’aigua, i un gran tobogan lliscador de 115 metres, amb les quals tots els nens i nenes van gaudir d’allò més.

 

I, seguint la tradició de fa uns anys, no podem oblidar-nos de la gran nit de l’acampada, en la qual es van realizar una sèrie d’activitats com un espectacle d’animació i jocs d’escape room per als petits; làser combat, inflables i mini disco per als mitjans; i sopar i bany nocturn a la piscina, disco fins a la matinada i un scape room ple d’enigmes per als de 1r i 2n d’ESO.

 

Totes les activitats han estat dinamitzades per un equip de monitors/es, que han estat pendents en tot moment dels nens i nenes.

 

 Casal d’Estiu

Els nens i nenes que van participar al Casal d’estiu 2018 durant el mes de juliol es van divertir descobrint els misteris que amaguen el cel i l’univers a través d’activitats dissenyades pels monitors i monitores al voltant d’aquesta temàtica.

 

L’activitat amb la que més van gaudir els nens i nenes va ser la sortida al Cosmocaixa, on van poder descobrir, encara més, com funciona el nostre món i l’univers amb activitats adaptades als diferents grups d’edat.

 

Però, no tot va ser mirar al cel; també es van portar a terme activitats de descoberta de l’entorn natural de Lliçà d’Amunt, jocs d’aigua, inflables, esports, jocs tradicionals, manualitats i un llarg etcètera d’experiències.

 

I, la darrera setmana del Casal d’estiu, el Grup d’Esplai va marxar de Campaments amb aquells nens i nenes que van voler provar l’aventura de viure set dies envoltats de natura a l’Espolla, un municipi de la comarca de l’Alt Empordà.

 

Finalment, el Casal d’estiu 2018 es va acomiadar amb una gran festa amb música i berenar on tots els grups de nens i nenes van fer una actuació musical amb disfressa inclosa; fins i tot els monitors i monitores van ballar!

Casal Jove

El Casal jove continua creixent i cada juliol aglutina més jovent del municipi d’entre 12 i 17 anys.

 

Al Casal jove les activitats es decideixen entre tots i totes: monitors i monitores i jovent.

 

Les activitats més destacades d’enguany van ser les que ja són una tradició: la sortida al Parc d’Atraccions del Tibidabo, la pintada d’un mural de graffiti, la sortida a la platja i el temps de piscina.

 

Però, també es van fer altres activitats com tallers de cuina, una Holly Party, gimcanes pel poble, manualitats, etc.

 

A més, aquest any els i les joves del Casal jove van viure una experiència que no oblidaran mai: van compartir un dia d’activitats amb un grup de joves refugiats amb els quals van intercanviar vivències i pintar un gran mural amb el lema “Welcome. We are the one” (“Benvinguts. Tots som un”).

 

El Casal jove és una molt bona oportunitat perquè el jovent es distregui durant les vacances d’estiu i no s’avorreixi a casa.

 

A més, es té l’oportunitat de conèixer gent nova, fer noves amistats i, fins i tot, enamorar-se!

 

Galeria fotogràfica dels casals


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Casal d'Esports

  Casal d'Esports

 • Casal d'Esports

  Casal d'Esports

 • Casal d'Esports

  Casal d'Esports

 • Casal d'Esports

  Casal d'Esports

 • Casal d'Esports

  Casal d'Esports

 • Casal d'Estiu

  Casal d'Estiu

 • Casal d'Estiu

  Casal d'Estiu

 • Casal d'Estiu

  Casal d'Estiu

 • Casal d'Estiu

  Casal d'Estiu

 • Casal Jove

  Casal Jove

 • Casal Jove

  Casal Jove

 • Casal Jove

  Casal Jove

 • Casal Jove

  Casal Jove

 • Casal Jove

  Casal Jove

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75