LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

L'equip Gass Racing d’Oriol Mena guanya la 39a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes

3 de setembre de 2018


Després de 24 hores rodant en el circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d'Amunt, l'equip Gass Racing d'Oriol Mena s'ha proclamat guanyador la 39ª edició de les 24 hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt, amb un total de 467 voltes.

 

Durant tota la prova l'equip de Bernat Cortès, Marc Solà, Santiago Bertràn i Oriol Mena han ocupat els primers llocs de la classificació des de les primeres voltes.

 

El segon equip classificat ha estat l'equip Powered by JG amb els pilots Andreu Batlles, Albert Batlles, Francesc Matarò i Alberto Perez, i el tercer classificat l'equip NTGRUP&Team Casas. L'equip Team La Vinya ha estat de nou el guanyador de la categoria de la Vall del Tenes, l'equip MMR-ZR, integrat per pilots francesos i italians, ha estat el primer de la categoria internacional.

 

Una vegada més s'ha demostrat la resistència tant de pilots, mecànics com de ciclomotors que cada any superen les expectatives del públic i l'organització.

 

Del total de 33 equips que van prendre la sortida dissabte a la tarda, sis han superat les 450 voltes, la qual cosa accentua el magnífic potencial dels equips. La resistència, l'entrenament previ, la velocitat, l'estratègia dels equips al moment del canvi o el repostatge són decisius per guanyar temps en cada volta i augmentar la diferència entre els equips i finalitzar la carrera amb els reptes proposats per cadascun.

 

Cal destacar que malgrat aquesta duresa, no s'han registrat accidents d'importància.

 

Segons els organitzadors, el dissabte, dia de la sortida i amb més activitats programades, s'ha notat un augment de públic superant l'any anteriors. Gràcies a l'èxit d'anys anteriors i la difusió de l'esdeveniment dels propis aficionats a través de les xarxes socials ha fet que les 24 hores de la Vall del Tenes siguin un referent com a festa del motor el primer cap de setmana de setembre al Vallès Oriental i província de Barcelona. Els afeccionats vénen de diferents punts tant de Catalunya com de la resta d'Espanya i Europa com Itàlia o França.

 

Entre les activitats ha destacat l'espectacle de motor de Miquel Raspallo o el concert de Moto-Rock Concert que va arribar després dels focs artificials.

 

El president del Grup 24 Hores, Francesc Padró ha reconegut la gran tasca dels més de 200 voluntaris, provinents de diferents llocs de Catalunya, que han fet que l'esdeveniment sigui un èxit pel que fa a l'organització i la logística.

 

Font: Grup 24 Hores


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Equip racing gass

  Equip racing gass

 • Moment de la sortida

  Moment de la sortida

 • Podi categoria Absoluta

  Podi categoria Absoluta

 • Premi categoria Vall del Tenes

  Premi categoria Vall del Tenes

 • Premi categoria Fèmines

  Premi categoria Fèmines

 • Premi categoria Sub20

  Premi categoria Sub20

 • Premi categoria Master40

  Premi categoria Master40

 • Premi categoria Internacional

  Premi categoria Internacional

 • Premi a la Volta més Ràpida

  Premi a la Volta més Ràpida

 • Moment de l'arribada

  Moment de l'arribada

 • 24 Hores

  24 Hores

 • Circuit

  Circuit

 • Circuit

  Circuit

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75