LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Programa d’Activitats Educatives 2018-19

5 de setembre de 2018


Per aquest curs escolar 2018-2019, el Programa d’Activitats Educatives (PAE) ofereix noves activitats d’acord amb les necessitats actuals.

 

Durant el curs 2017-18, les tres escoles del municipi i els dos instituts han participat gairebé en un centenar d’activitats, organitzades per les diferents regidories de l’Ajuntament, pel PPD (Programa de Prevenció de Drogues) i pel SEOVT (Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes), i agrupades dins del PAE (Programa d’Activitats Educatives), que coordina la regidoria d’Educació.


Aquest programa, que consta de diferents àmbits a nivell cultural, de valors, de formació i de medi ambient, entre altres, té per objectiu principal afavorir la participació de tota la comunitat educativa per consolidar actituds i conductes positives.


Fent una excursió guiada pel nostre municipi a través de la seva geografia, història, àmbit natural i cultural, l’alumnat pot arrelar al seu entorn proper; també amb les visites a l’Ajuntament, Biblioteca o comerços. D’altra banda,
hi ha activitats per prendre consciència en temes de salut i hàbits saludables. I altres activitats que pretenen una millora a nivell educatiu dels infants i joves.


En general, les valoracions fetes pels centres educatius han estan molt positives.


Per aquest curs escolar 2018-19, el PAE afereix noves activitats d’acord amb les necessitats actuals. També inclou activitats adreçades a l’alumnat del PFI i de l’Escola de persones adultes.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • PAE 2018-19

    PAE 2018-19

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75