LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Continua el procés participatiu en relació al sector centre

1 d'octubre de 2018


La propera sessió de treball tindrà lloc aquest dissabte 6 d'octubre, a les 11h, a la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 

El procés de participació ciutadana que es porta a terme en relació a la creació d’un nou centre per Lliçà d’Amunt que està desenvolupant l’Incasòl va a càrrec de l’empresa Col·lectiu Punt 6, adjudicatària d’aquests treballs. Les sessions de treball s’han iniciat aquest mes de setembre.

 

A la passada sessió participativa, del dissabte 22 de setembre, les persones assistents van treballar en grups per tractar tres temes principals: Espai públic i Mobilitat; Equipaments i Patrimoni; i Habitatge i Activitats econòmiques.

 

A la propera sessió participativa, programada per aquest dissabte 6 d'octubre,  es farà el retorn de les aportacions que es van treballar a l'anterior sessió de participació.

 

Com en l’anterior ocasió, si no hi podeu assistir, podeu enviar un correu a l’adreça llam.creix@llicamunt. cat i podreu estar-ne al corrent.

 

El govern municipal us anima a participar en el procés participatiu que sota el lema “Lliçà creix amb tu” per pensar entre tots i totes quin és el centre urbà que volem.

 

Recordem que l’Ajuntament va signar un conveni amb l’Institut Català del Sòl (Incasòl) per al desenvolupament urbanístic estratègic del municipi, que es concreta en els sectors Centre-Can Guadanya Vell i Centre-Can Francí, amb l’objectiu de definir un sector com a nou centre urbà de la població on s’hi desenvolupin activitats residencials, comercials i terciàries. Aquest projecte urbanístic implicarà la construcció d’entre 600 i 700 habitatges al centre del municipi, dels quals prop de 200 seran en règims protegits, en una superfície d’unes 12 hectàrees delimitada pel carrer de la Fàbrica, al sud; el carrer de l’Aliança, al nord; l’avinguda dels Països Catalans i el riu Tenes, a l’est; i els carrers d’Anselm Clavé i Sala Ambròs, a l’oest. Aquest espai urbà és majoritàriament de propietat privada i s’utilitza actualment com camps de conreu i aparcament. Aquest projecte, a més de potenciar el centre urbà, donarà sortida a la necessitat d’habitatge assequible i de lloguer per a gent jove i gran. I també s’ampliaran els metres quadrats del municipi destinats a activitat comercial i serveis de proximitat, que revertiran en l’ocupació. I es preveu que els baixos dels blocs es destinin a usos comercials.

 

El projecte també compta amb el suport tècnic entre la Universitat Politècnica de Catalunya per a l’assessorament en el desenvolupament d’aquest sector centre, amb l’objectiu de realitzar el seguiment, supervisió i anàlisi de les propostes de desenvolupament urbanístic del sector redactat i tramitat per l’Institut Català del Sòl.

 

 


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Sessió informativa del dissabte 15 de setembre

  Sessió informativa del dissabte 15 de setembre

 • Sessió informativa del dissabte 15 de setembre

  Sessió informativa del dissabte 15 de setembre

 • Sessió informativa del dissabte 15 de setembre

  Sessió informativa del dissabte 15 de setembre

 • Zones del centre urbà

  Zones del centre urbà

Enllaços relacionats

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75