LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Ajuts de menjador

25 de setembre de 2018


L’Ajuntament assumirà, si procedeix, el cost de les sol·licituds de menjador escolar denegades per la Generalitat. L’administració local també assumeix ajuts de menjador escolar per a joves amb discapacitat i activa cada estiu el Menjador solidari a domicili.

 

191 alumnes lliçanencs d’infantil, primària i secundària obligatòria han sol·licitat ajuts de menjador escolar per al curs 2018-2019. Aquests ajuts els atorga la Generalitat a través del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

Al l'inici de curs, hi havia 130 sol·licituds aprovades i 61 denegades. Com en els darrers anys, la regidoria d’Acció social revisarà les sol·licituds denegades i, si procedeix, l’Ajuntament n’assumirà el cost.

 

Ajuts de menjador escolar per a joves amb discapacitat

Els joves amb necessitats especials que assisteixen a centres i entitats de caràcter especial, com el centre ocupacional APINDEP, no poden accedir a la convocatòria de beques de menjador escolar de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, els darrers anys la regidoria d’Acció social atén les sol·licituds d’ajuts de menjador escolar de les famílies amb fills amb discapacitat. Per al proper curs 2018-2019, l’Ajuntament ha donat ajuts per valor de 795€.

Menjador solidari a domicili

Com en els darrers anys, la regidoria d’Acció social ha activat aquest estiu el projecte de Menjador solidari a domicili amb l’objectiu de cobrir l’alimentació principal dels menors amb vulnerabilitat i persones grans vulnerables.

Durant els mesos de juliol i agost, l’Ajuntament ha repartit a domicili un total de 152 carmanyoles amb menús diaris, 46 a infants i joves, i 30 a persones grans del municipi; donem les gràcies als voluntaris que ho han fet possible.


No hi ha comentaris.
Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

  • Menjador escolar

    Menjador escolar

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75