Festa de Sant Antoni Abat

Última revisió 17-01-2019 14:50
11/01/2019

L’Ajuntament i la Comissió de Sant Antoni continuen aquesta festa,que té més de 80 anys de tradició.

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Comissió de Sant Antoni, organitza la tradicional Festa de Sant Antoni Abat, que enguany tindrà lloc el diumenge 27 de gener.

La festa començarà amb un esmorzar, entre les 9h i les 11h, al Pinar de la Riera, on es concentraran els participants a la cercavila dels Tres Tombs.

La cercavila s’iniciarà a les 12.30h i recorrerà diferents carrers del municipi (c. Bosc de la Riera, ctra. nova de Granollers, avda. Països Catalans, c. Doctor Bonet, c. Major, c. Costa de Can Puig i plaça de l’Església) per acabar al punt d’inici, el Pinar de la Riera, on a les 13.30h s’oferirà un vermut popular.

A les 12.45h, al pas de la cercavila per la plaça de l’Església, tindrà lloc la benedicció dels animals.

I, durant el matí, el Pinar de la Riera acollirà diferents activitats com una demostració d’agility a càrrec del Club Alpha Agility de Polinyà, on si es porta el gos se’l pot ajudar a fer el circuit de proves d’agilitat, una mostra i passeig en poni per als més petits a càrrec de l’Hípica Can Janàs i una passarel·la de gossos en adopció a càrrec de la Protectora d’Animals de Granollers.

Festa de Sant Antoni Abat
Festa de Sant Antoni Abat
Autor: Ajuntament