Vols cuinar en el Sopar de les àvies?

Última revisió 05-06-2019 11:54
03/06/2019

L’Ajuntament i la Comissió del Sopar de les Àvies conviden totes les àvies del poble a participar en el 33è Sopar de les Àvies, que tindrà lloc el dijous 5 de setembre a la plaça de Catalunya, en el marc de la Festa Major.

Les àvies a partir de 55 anys inscrites al Padró d’habitants que vulguin participar-hi, per tal de formalitzar la inscripció, han d’omplir una butlleta que trobaran a l’OAC de l’Ajuntament, als Casals de la Gent Gran i als Centres Cívics, en els seus respectius horaris. Un cop emplenada aquesta butlleta, han de dipositar-la a les urnes que hi haurà als espais esmentats, entre el dilluns 3 i el divendres 14 de juny.

Les àvies que participen al Sopar de les Àvies han de cuinar una cassola per a 10 persones, en funció de les seves especialitats o preferències. Les cassoles que cuinin les àvies formaran part dels diversos elements culinaris que degustaran més de cinc-centes persones agermanades en aquest sopar. El primer plat i les postres aniran a càrrec de l’organització.

L’Ajuntament es fa càrrec de la despesa de la matèria prima, a més de convidar les àvies cuineres gratuïtament al sopar.

Durant la resta de l’any, amb les àvies que hi han participat es fan diverses trobades, un berenar, una excursió... amb l’objectiu de mantenir el contacte i d’aportar noves idees per a properes edicions del Sopar de les Àvies.

Si necessiteu més informació podeu posar-vos en contacte amb la regidoria de Cultura trucant al tel. 938415225.

Sopar de les Àvies?
Sopar de les Àvies?