El PFI d'Auxiliar d'Hoteleria guanya la 2a edició del Concurs de cuina de la Fira dels Torrons de Llinars del Vallès

Última revisió 27-12-2018 14:31
10/12/2018

El PFI d'Auxiliar d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració ha guanyat la segona edició del Concurs de cuina de la Fira dels Torrons de Llinars del Vallès celebrat el passat 1 de desembre.

 

Aquest any, van quedar com a finalistes els i les alumnes del PFI d'Auxiliar d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració, de Granollers i Lliçà d'Amunt. Ambdues escoles van competir pel premi cuinant els seus plats a l'escenari de la carpa, de manera autònoma, tot i rebent alguna indicació dels seus professors de Formació Professional  i amb l'escalf de les seves tutores que els observaven entre el públic.

 

 

El PFI de Granollers va realitzar un pollastre farcit de llagostins amb rovellons; els de Lliçà d'Amunt va elaborar una crema de moniato amb botifarra esparracada, acompanyada amb bolets de roure.

 

 

El jurat va coincidir en la dificultat dels plats, presentació i qualitat dels mateixos. El resultat va estar molt renyat, ja que va quedar el PFI de Lliçà d'amunt en primera posició, amb un total de 131 punts, respecte els 129 del PFI de Granollers.

 

2a edició del Concurs de cuina de la Fira dels Torrons de Llinars del Vallès
2a edició del Concurs de cuina de la Fira dels Torrons de Llinars del Vallès