3a Assemblea Jove dels Pressupostos Participatius

Última revisió 27-12-2018 14:29
14/12/2018

La regidoria de Joventut celebrarà, el divendres 14 de desembre, a les 19h, a la sala d'actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres, la 3a Assemblea Jove dels Pressupostos Participatius.

 

En l'Assemblea Jove dels Pressupostos Participatius, els i les joves decidiran quines activitats i projectes autogestionats es desenvoluparan durant l'any 2019 amb 10.000EUR del pressupost de la regidoria de Joventut per l'any vinent.

 


Els grups de joves d'entre 14 i 29 anys que han elaborat propostes les presentaran davant els joves participants a l'assemblea. Un cop explicades totes les propostes, seran debatudes i valorades, i, entre tots, s'escolliran les que es duran a terme l'any 2019.


Amb aquest projecte, la regidoria de Joventut continua en la línia d'impulsar els diferents canals de participació directa i activa del jovent de Lliçà d'Amunt.


Al web www.espaijoegalliner.cat s'hi poden consultar totes les propostes de projectes i activitats presentades pels grups de joves i que s'exposaran durant l'assemblea.

Pressupostos participatius
Pressupostos participatius