Cloenda d'activitats dels centres cívics municipals

Última revisió 02-07-2019 12:17
01/07/2019

Els passats dies 7 i 14 de juny es van celebrar les cloendes dels centres cívics de Ca l'Artigues i Palaudàries. Tots dos actes van comptar amb un gran nombre de persones assistents que van gaudir de les exhibicions de danses i coreografies dels diferents grups i entitats usuàries dels centres, així com de les exposicions dels treballs creatius que es realitzen als dos equipaments.

Un any més, aquestes jornades han posat de manifest la bona salut dels centres cívics, que cada cop compten amb la participació de més veïns i veïnes i un divers ventall d’activitats. "La implantació de noves activitats i la bona feina que realitzen tècnics, monitors i dinamitzadors dels nostres centres, són els principals motius d'aquest creixement" afirmava Antonio Polo, en aquell moment Regidor de Centres Cívics en funcions.

L’increment de la participació als centres cívics és un bon indicador pel que fa a la cohesió social del municipi, ja que en el cas d’un poble territorialment dispers com el nostre, aquests equipaments esdevenen punts de trobada per als lliçanencs i lliçanenques.

A la galeria d’imatges del web podreu evure alguns moments de les cloendes:

Els centres cívics municipals realitzaran noves activitats després de l’estiu. En els mitjans de comunicació municipals (Informa't, web i xarxes) es publicarà la nova programació, així com les dates d'inscripció.

Dades de contacte

Centre Cívic Palaudàries

  • Adreça: c. del Segre, 65
  • Telèfon: 93 864 60 10
  • Correu electrònic: llam.ccp@llicamunt.cat


Centre Cívic Ca l'Artigues

  • Adreça: c. de la Ribera d'Ebre, 81
  • Telèfon: 93 860 70 64
  • Correu electrònic: llam.ccca@llicamunt.cat

Cloenda d'activitats Centre Cívic Ca l'Artigues
Cloenda d'activitats Centre Cívic Ca l'Artigues