Darreres activitats de l'Espai Creix

Última revisió 28-04-2021 18:40
28/04/2021

L’Espai Creix, situat al Parc de Can Godanya, va tornar a obrir les portes a finals de març per reprendre el servei socioeducatiu presencial d’acompanyament a menors en risc d’exclusió social i a les seves famílies.

Els usuaris i les usuàries han retornat a l´Espai Creix amb ganes de seguir treballant en el seu creixement personal i en la creació d’actituds cíviques, responent als objectius d’aquest centre d’acompanyament gestionat per la regidoria d’Acció Social.

Uns dels objectius del centre és donar suport, estimular i potenciar l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat dels nens i nenes i adolescents i realitzar activitats que cobreixin els seus interessos. Per això, durant el mes d´abril s’hi van desenvolupar diferents activitats decidides pels participants: activitats entorn la primavera amb la finalitat de redecorar i donar color a l’espai, tallers de Sant Jordi per recordar i plantejar-nos una nova llegenda fent diferents manualitats... A més, amb la intencionalitat de crear consciència sobre la natura, també es va comptar amb un tallerista, en Joan Rabassa, que els va ensenyar com fer caixes-niu i com fer un hort urbà.

Recordem que l’Espai Creix desenvolupa l’activitat de dilluns a divendres, de 16h a 20h, amb una capacitat per a 40 nens i nenes i adolescents. Dilluns i dimecres realitza atenció directa a nens i nenes de Primària (de 1r a 6è), de 6 a 12 anys, amb una capacitat per a 20 persones. Dimarts i dijous realitza atenció directa a adolescents de Secundària (de 1r a 4t), de 12 a 18 anys, amb una capacitat per a 20 persones.