Eleccions generals del 28 d'abril

Última revisió 11-04-2019 10:14
11/04/2019

Demà divendres, 12 d’abril, comença la campanya electoral per a les eleccions generals que tindran lloc el 28 d’abril i que han de decidir la distribució d’escons al Congrés dels Diputats i al Senat.

El dia de les eleccions, la votació s’iniciarà a les 9h i serà continua sense interrupció fins a les 20h.

Els col·legis electorals del nostre poble i els sectors de la població als quals correspon anar-hi a votar són els següents:

  • Pavelló de l’institut Lliçà (avinguda dels Països Catalans, 26-50; nucli urbà): Nucli urbà, barri Ballestà, barri Can Peret Manent, barri El Pla, barri La Cruïlla, barri Migdia, una part del barri La Serra, barri Santa Justa, Can Farell, Can Franquesa,  Can Merlès, Can Xicota, El Pinar, Les Oliveres, Pineda Feu i Raval d’en Xicota.
  • Gimnàs de l’escola Rosa Oriol i Anguera (carrer de Marina, 6-26; Ca l’Artigues; però, l’entrada al gimnàs és pel carrer de Matarranya): part del barri La Serra, Ca l’Artigues, Ca l’Esteper, Can Costa i Pineda del Vallès.
  • Casal de la Gent Gran de Palaudàries (carretera de Palaudàries, 88; Palaudalba): Can Lledó, Can Roure, Can Rovira, Can Salgot, Mas Bo, Palaudalba i Palaudàries.

Lliçà d’Amunt té un cens d’11.902 electors i 24 meses electorals: 8 al pavelló de l’institut Lliçà, 7 al gimnàs de l’escola Rosa Oriol i 9 al Casal de la Gent Gran de Palaudàries.

El termini per sol·licitar el vot per correu és fins al 18 d’abril. El següent pas serà la recepció per part del votant de la documentació necessària per exercir el sufragi per correu, entre el 8 i el 21 d’abril. Finalment, s’ha de remetre la documentació per correu. El termini estableix que pot enviar-se fins el tercer dia previ a la celebració de les eleccions. La data límit seria el 24 d’abril.

Eleccions generals del 28 d'abril
Eleccions generals del 28 d'abril