Lliçà d'Amunt acull una nova edició del Cicle de Passejades "A cent cap als 100"

Última revisió 07-02-2020 09:18
06/02/2020

Aquest matí, la regidoria d’esports ha organitzat, un any més, la passejada “A cent cap als 100”, emmarcada dins del  Cicle de passejades per a gent gran programat per la Diputació de Barcelona, al que l’Ajuntament està adherit.

En aquesta edició han participat els municipis de Sant Climent de Llobregat, Vilanova del Camí i Castellbisbal, juntament amb la gent gran que realitza activitat física al Pavelló d’Esports o als Centres Cívics de Palaudàries i Ca l’Artigues.

El punt de trobada ha estat el Pavelló d’Esports, on després de la rebuda institucional de l’Alcalde, totes les persones han gaudit d’un esmorzar abans d’iniciar el recorregut, d’uns 8 quilòmetres aproximadament, per la zona del Pla. La passejada ha estat controlada, en tot moment, per la Policia local i Protecció Civil.

La finalitat d’aquest programa és promoure el caminar com una forma molt saludable de fer esport i molt recomanable per aquest col·lectiu. A part, s’hi afegeix un factor social molt important i també el fet de conèixer indrets de la província de Barcelona.