Presentació del Protocol sobre les violències sexuals i LGTBIfòbiques a l'espai públic i contextos d'oci

Última revisió 03-05-2021 14:36
03/05/2021

Demà dimarts, 4 de maig, a les 10 del matí tindrà lloc la presentació del “Protocol sobre les violències sexuals i LGTBIfòbiques a l’espai públic i contextos d’oci de la Vall del Tenes”, que es farà de forma virtual a través de la plataforma Zoom.

 

El  Protocol sobre les violències sexuals i LGTBIfòbiques a l’espai públic i contextos d’oci ha estat elaborat pels quatre municipis de la Mancomunitat de la Vall del Tenes (Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt i Lliçà de Vall).

Aquest document s’insereix en el marc del treball a favor de la igualtat de gènere desenvolupat a la Mancomunitat en els darrers anys, específicament, en relació a les violències sexuals i LGTBIfòbiques als espais d’oci nocturn dels municipis.

Per a l'elaboració del document final s'ha recuperat la feina iniciada per l’Observatori Noctambul@s i pel personal tècnic dels municipis de la Vall del Tenes, el passat 2018, i s’ha finalitzat i actualitzat amb el suport del Centre Jove d'Atenció a les Sexualitats i la col·laboració de l’Agència Catalana de Joventut.

L'objectiu és que aquest protocol pugui esdevenir un instrument compartit i consensuat que permeti actuar davant d'assetjaments i violències sexuals i LGTBIfòbiques per aconseguir espais públics i contextos d’oci segurs i lliures de violències masclistes en els municipis de la Vall del Tenes.

Acte de presentació “ Protocol sobre les violències sexuals i LGTBIfòbiques a l’espai públic i contextos d’oci de la Vall del Tenes”

Imatge protocol
Imatge protocol