Sortida jove a PortAventura

Última revisió 06-04-2021 15:18
06/04/2021

Després de l’èxit de l’any passat, la regidoria de Joventut organitza un any més la sortida jove a PortAventura.

Els i les joves de 14 a 17 anys que ho desitgin, podran gaudir d’un fantàstic dia al parc d’atraccions de PortAventura per un preu molt econòmic.

La sortida, que tindrà lloc el dissabte 8 de maig, té dos preus, un subvencionat per l’Ajuntament per a empadronats/des a Lliçà d’Amunt i un altre per a la resta de jovent que també hi vulguin venir:

  • Preu per a joves empadronats/des a Lliçà d’Amunt: 30€. Inclou el transport en autocar i l’entrada a PortAventura.
  • Preu per a la resta de joves: 37€. Inclou el transport en autocar i l’entrada a PortAventura.

L’autocar sortirà a les 8h de l’Espai Jove El Galliner. La tornada serà al mateix lloc de sortida aproximadament a les 20h-20.30h.

Inscripció, autorització i pagament

La inscripció s’ha de formalitzar del 6 al 25 d’abril a través del portal d’activitats del web municipal www.llicamunt.cat. Les places són limitades. El pagament també s’ha de fer online.

En cas de tenir problemes amb la inscripció i el pagament, es prega contactar amb la Regidoria de Joventut, de dilluns a divendres de 16h a 20h, a l’Espai Jove El Galliner, per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon al 93 860 70 01 o
escrivint un WhatsApp al telèfon 673 930 937.

Els i les joves també han de fer arribar una autorització de participació, degudament emplenada i signada pel pare, mare o tutor/a legal, a l’Espai Jove El Galliner. Sense l’autorització signada no podran venir a la sortida.

Si a causa de les restriccions sanitàries la sortida no pogués dur-se a terme, se suspendrà i es realitzarà el retorn íntegre del preu de l’activitat.

PortAventura
PortAventura