Torna el Gran Recapte. Aquest any, més necessari que mai

Última revisió 12-11-2020 12:37
12/11/2020

Torna el Gran Recapte d’Aliments, enguany del 16 al 21 de novembre. Aquest any, però, serà diferent a conseqüència de la COVID-19, i no es podrà  fer la recollida física de productes. La proposta per aquest 2020 és fer donatius econòmics per a la compra d’aliments.

Amb motiu de l’escenari derivat de la pandèmia COVID 19, els Bancs dels Aliments han hagut d'actuar amb celeritat per poder  donar resposta a la demanda d’aliments,  que s’ha incrementat de forma dramàtica en els darrers mesos.

Aquest any, més que mai, és necessària la col·laboració ciutadana per donar resposta  a aquesta emergència social.

Com podeu col·laborar?

  • SUPERMERCAT: Des del 16 al 21 de novembre, es podran fer donacions monetàries a les caixes, en el moment que es pagui la resta de la compra. Les donacions seran de la quantitat que cada persona determini. Hem ampliat les dates de durada del Gran Recapte per ajudar a evitar concentracions de persones.
  • MERCATS: En les mateixes dates, en alguns mercats i botigues de proximitat es podran comprar tiquets, per valors de 3 euros.
  • ONLINE: A més, fins al 16 de desembre es podran fer donacions  a través de la web granrecapteonline.com i per bizum al número 33596.

El Gran Recapte 2020
El Gran Recapte 2020