Sol·licitar reunió amb l'Alcalde o amb els regidors i les regidores de l'equip de govern

Per demanar cita amb l’Alcalde o amb algun regidor/a de l’equip de govern és necessari emplenar el formulari en línia que trobareu a continuació. Un cop rebut, l'Ajuntament contactarà amb el ciutadà/ana per concretar el dia i l’hora de la cita.

 

Formulari petició reunió

Si vol demanar cita amb l’Alcalde o amb algun regidor/a de l’equip de govern ompli aquest formulari amb les seves dades de contacte.

NOTA LEGAL: Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins a la finalització de la seva petició. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a a secció sobre Protecció de dades del web municipal.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-04-2020 12:25