Els Plans Locals d'Ocupació donen feina a onze persones

Última revisió 23-07-2019 10:13
22/07/2019

Avui han començat les onze persones contractades per l’Ajuntament a través de la darrera convocatòria de Plans d’Ocupació subvencionats per la Diputació de Barcelona en el marc del “Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020”.

Les 11 persones treballaran fins a finals d’any, a jornada completa, en diferents projectes i estaran adscrites a diverses regidories  de l’Ajuntament depenent del perfil de les places:

  • Dos operaris de brigada d’obres
  • Tres operaris de brigada elèctrica
  • Dos auxiliars de neteja dels edificis municipals
  • Tres operaris de neteja viària
  • Una administrativa adscrita a Governació

Els plans locals d'ocupació són programes destinats a promoure la contractació laboral de persones aturades o desocupades, per a la realització d'actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social. Les persones participants tenen l’oportunitat de millorar la seva situació econòmica, la seva ocupabilitat i assolir una experiència professional que els hi pot proporcionar noves oportunitats en el mercat laboral.

Amb aquestes noves places, són 23 les contractacions dutes a terme des del passat 2018, a través de Plans d’Ocupació subvencionats per la Diputació de Barcelona dins del “Programa complementari de foment de l’ocupació”. A aquesta xifra s’han d’afegir 4 contractacions amb durades de 6 i 12 mesos, subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Plans Locals d'Ocupació
Plans Locals d'Ocupació